Rychlost

Rychlost

Poslaťod brunnope5 na Ut Feb 16, 2010 1:17 pm

Caute chcem sa len opytat ohladom rychlosti internetu mam internet New ExtremMAX ktory ma byt 15 Mbps ale ked dam zmerat rychlost tak mi ukazuje stale že len 4784 kbit / s tak neviem co si mam mysliet co ti je chyba v i-maxe viete mi poradit ?ci to je v poriadku alebo tam mam zavolat ze to mam zle spustene....dakujem
brunnope5

Re: Rychlost

Poslaťod Juro na Ut Feb 16, 2010 1:19 pm

gnikdo ti negarantuje rychlost pretoze ... to je len rychlost do 15Mb/s agregacia linky je 1:6 takze to mas 2.5 Mb/s je minimum ale zavolaj si preistotu pretoze v opdmienkach mas napisane ze akaolvek porucha sa ma hned oznamit ....
Obrázok
Juro
Mierne pokrocily

Umiestnenie: Velke Bielice

Poslaťod brunnope5 na Ut Feb 16, 2010 1:25 pm

juro tak potom tam nema vyznam volat ani si myslim ked to neni garantovane ze to bude aj tych 15 ....nerozumiem co je ta agregacia ale ja to mam stale taketo cislo okolo tych 5 tak neviem ci to tak ma byt alebo to ma ist rychlejsie v tom extrem...
brunnope5

Poslaťod Juro na Str Feb 17, 2010 8:17 am

vzdy ma zmysel zavolat tak ti poviem .... agregacia linky znamena Agregácia 1:X znamená, že na prenosovú linku danej rýchlosti je zapojených X klientov naraz. Túto linku spolu zdieľajú a rýchlosť si medzi sebou rozdeľujú. takze agregacia 1:6 je velmi priatelna .. t com ma uvedenu 1:50
Obrázok
Juro
Mierne pokrocily

Umiestnenie: Velke Bielice

Poslaťod som_too_ja na So Maj 22, 2010 11:10 am

stale vypadky vo Vesteniciach a uz velmi dlho.. 5 - 10 sekundove vypadky...nemozne hrat hry online. Bude sa s tym nieco robit ? dakujem
som_too_ja

Poslaťod nevinny na Po Maj 24, 2010 9:27 am

som_too_ja Napísal:stale vypadky vo Vesteniciach a uz velmi dlho.. 5 - 10 sekundove vypadky...nemozne hrat hry online. Bude sa s tym nieco robit ? dakujem

BUde sa stym nieco robit , respektive uz sa na tom pracuje , ale neda sa to spravit zo dna na den . Budeme vas informovat na fore ... zatial dakujem
Mozog je orgán, pomocou ktorého si myslíme, že myslíme.
Obrázok užívateľa
nevinny
i-max

Umiestnenie: Partizánske

Problemy s nacitavanim webu

Poslaťod MoonXy na Pia Maj 28, 2010 4:03 pm

Caute, uz druhy den mam problem s nacitavanim stranok, velmi dlho to trva a niekedy ju ani nenacita..neviem ci maju takyto problem aj ostatny zo Sipku..resp Horska :roll: alebo to len mne..dakujem za akekolvek info :wink:
MoonXy

Re: Problemy s nacitavanim webu

Poslaťod nevinny na Po Maj 31, 2010 7:21 am

MoonXy Napísal:Caute, uz druhy den mam problem s nacitavanim stranok, velmi dlho to trva a niekedy ju ani nenacita..neviem ci maju takyto problem aj ostatny zo Sipku..resp Horska :roll: alebo to len mne..dakujem za akekolvek info :wink:

Kde mas adresu pripojenia ?
Mozog je orgán, pomocou ktorého si myslíme, že myslíme.
Obrázok užívateľa
nevinny
i-max

Umiestnenie: Partizánske

Späť na Problémy s kolísaním rýchlostí

Kto je on-line

Užívateľ prezerajúci fórum: Žiaden registrovaný užívateľ a 1 hosť